Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mia Vermillion - Alone Together With The Blues

17. 2. 2013

Pustil jsem si darované CD této pěkné baby, která se především pohybuje v rámci blues , které je ohraničeno trošinkou jemného amerického country promíchaného do blues. Byla americkým  bluesovým  talentem roku 2009 s tímto debutovým albem. Abych nezapoměl , jedná se o babu jménem Mia Vermillion a debutová deska z roku 2006 Alone Together With The Blues.  Příjemný hlas, ale nejen její hlas,  této zpěvačky mě nutí si tuto desku pustit znova a znova .  Pěkně se to poslouchá při sezení před kvalitním aparátem se zavřenýma očima a mlsá se její zpěv , ale i zvuk.  Velmi kavlitní a pěkné.

Doporučuji svému dvornímu ,,répalovi,,  Prof. Dr. Répal Csc.  . Myslím, že i on bude spokojen.

,,Boboš,,

Alone Together With the Blues - June 2009 Release

zvuk:

hudba:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

první poslech nemusí být "směroplatný"

(PHDR Rep, 22. 2. 2013 12:32)

Hola, hola... po prvním poslechu, který jsem provedl při práci na počítači, jsem si myslel, že to není až tak skvělá deska. Jenže, pak jsem se zamyslel a řekl jsem si, že by přece Laďa nepsal takovou chválu jen tak. Proto jsem se rozhodl dát CD ještě jednu šanci na kvalitnější poslech než je z PC a nezbylo mi, než dát Laďovi za pravdu (trošku mě to s--e, cha-chá). Deska je opravdu dobrá a nikoho neurazí, pokud to tedy není ortodoxní vyznavač tvrdého stylu. Pro mě osobně absolutní jednička z celé desky je úplně poslední skladba, kde mě fascinoval zvuk akustické kytary a klarinetu. Prostě a jednoduše - za poslech to určitě stojí.

Re: první poslech nemusí být "směroplatný"

(,,Boboš,,, 22. 2. 2013 15:20)

Jsem rád , že to padlo na úrodnou půdu a že se deksa líbí. ,,PhDr. Répale,, jsem rád , že tě to s--e :-) . Ale máš pravdu , je to dobrá deska!