Jdi na obsah Jdi na menu
 


Erich ,,Boboš,, Procházka & Marek Wolf - Inversion 2014

26. 1. 2015

Erich ,,Boboš,, Procházka & Marek Wolf  - Inversion 2014

 

inversion.jpg

Krásná hudební věcička od dvou vynikajích slovenských hudebníků.  Erich ,,Boboš,, Procházka - foukací harmonika , Marek Wolf - kytara.

bobos.jpg

foto použito z facebooku

wolf-marek.jpg

foto použito z facebooku

 


Při puštění CD se na Vás vyhrne , trošku ,,tajemná,, , poněkud jakoby trochu ,,ponurá,,  hudba ve velice kvalitní nahrávce. Na dva hudebníky , krásně bohatý a pestrý zvuk , kde slyšíte vynikající foukací harmoniku ,,Boboše,,  umocněnou perfektní kytarou Marka Wolfa. Trošku ,,ponurý,,  hlas patří Erichu Procházkovi.  Všechny skladby jsou převzaté (např. Led Zeppelin, Free, Cream, Willie Dixon) a velmi dobře upravené v jejich stylu téměř k nepoznání vůči originálům. Stylem deska navazuje na předešlé CD z roku 2012 Diversion, ale tentokrát je více propracované, kvalitnější.
Je to prostě kvalitní ,,gurmánský,, hudební zážitek a takových zážítků je hodně málo v dnešní hudební době. Hold tito dva muzikanti umí!
CD je velmi dobře zvukově nahrané a je to hřích ho neposlouchat na kvalitní aparatuře, na které krásně vyniknou detaily a podmanivost nahrávky.
Tuto krásnou nekomerční emotivní nahrávku je potřeba si poslechnout a najít v ní tu správnou krásu a vžít se do pocitů autorů.
Ať si říká kdo chce co chce, za mě vynikající nahrávka po všech stránkách, jak hudebních  tak zvukvých.

Vřele doporučuji k poslechu.

 

1/ Achilles Last Stand
2/ Nobody´s Fault But Mine
3/ Kashmir / After Midnight
4/ Sometimes I Feel Like A Motherless Child
5/ Oh I Wept6/ Spoonful
7/ Evil
8/ Touch Too Much

 

hudba(max 5): 

zvuk(max. 5):

yesyesyesyesyes

 

,,Břóšek,,

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář